Куче отгледа осиротяло коте и го превърна в прекрасен котак

Куче отгледа осиротяло коте и го превърна в прекрасен котак
Снимка: mojito_rose

Безпризорно котенце, отнесено във ветеринарна клиника, намери стопани и грижовно мамче в лицето на любвеобилен Голдън ретривър. Вижте тази удивителна история, разкриваща ни най-красивата част от света на животните.

Когато малкият Скайуокър попаднал в клиника за животни, бил изплашен до смърт и изключително слабичък. Въпреки това той моментално грабнал сърцето на един от служителите там, който решил да го отведе вкъщи. Така Скайуокър се озовал в новия си дом, където веднага бил приветстван от женското куче Мохито.

Мохито също се влюбила в дребното създание от пръв поглед и сама пожелала да стане негова майка. От този ден нататък тя бдяла неотлъчно над малкия Скай и не го изпускала от прегръдките си. Нейните грижи и любов помогнали на изплашеното коте да се социализира и да се превърне в гальовно и мъркащо създание.

Днес, почти година след първата среща на Мохито и Скай, невзрачното коте вече е голям котак. Но той все още е изключително близък със своята кучешка майка и двамата прекарват заедно всеки миг. Вижте техните най-трогателни преживявания в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати