Дакел-любовчия ще ви разсмее с подвизите си

Дакел-любовчия ще ви разсмее с подвизите си
Снимка: celebritydachshund
Универсална четка за косми за прахосмукачка-23%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
20.02 лв.
Виж ››

Харизматичен и много талантлив дакел покори целия свят със забавните си приключения. Представяме ви опашатият авантюрист Крузо, който има над 2 милиона почитатели във Фейсбук и е едно от най-известните кучета на планетата.

Крузо приковава вниманието на зоолюбителите с колоритните снимки, на които позира в най-различни образи. Той е звездата и в много видеоклипове, където също върши някакви лудории или демонстрира таланти.

Благодарение на личния си блог и книгата си (написана от стопанина му Райън Беачесне) Крузо печели и редица знаменити награди през годините като например приз за най-продавана книга и отличие за най-успешен блог.

Ако разгледате снимките на Крузо, можете да го видите в превъплъщението на уличен музикант, готвач, играч на хокей, плувец, полицай, барман др. Без съмнение обаче най-забавни и мили за почитателите на Крузо са фотосесиите му, разкриващи романтичните му срещи с неговата любима.

Те са толкова очарователни, че няма как да останете безразлични към тях. В какви други любопитни превъплъщения влиза четириногия любовчия, можете да проверите в галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати