Женско куче, рискува живота си, за да помогне на своето малко

Женско куче, рискува живота си, за да помогне на своето малко
Снимка: littlethings

Женско куче изуми и трогна всички със смелостта си, като рискува собствения си живот, за да помогне на бедстващото си бебе. За вълнуващата история светът научи, след като в интернет се появи видео, заснело подвиха на храбрата четиринога майчица.

От записа става ясно, че една от рожбичките на възрастното животно е попаднала в тясна пространство между циментов слой и пръст. В началото зрителите не могат да видят бедстващото мъниче, но става ясно, че участъкът се пълни с вода, а кучето отчаяно копае с лапите си и се опитва да се добере до бебето си.

На сцената присъства и мъж, който гребе от водата и също се опитва да помогне на двете палета. В даден момент, кучето не издържа и се пъхва в тясната наводнена дупка, рискувайки собствения си живот. За миг тялото му изчезва, а зрителите се чудят дали ще успее да се опази.

Но скоро то излиза навън, изваждайки малкото си. В началото бебето е в безсъзнание и изглежда бездиханно. Тогава мъжът, който също присъства на клипа, му прилага първа помощ и по-късно малкото вече се гушка в прегръдките на майка си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
sisito76
sisito76
15.02.2019 15:47
Къде е клипа????????
3
0