Померанът Бу е детрониран! Ето го новия крал на социалните мрежи

Померанът Бу е детрониран! Ето го новия крал на социалните мрежи
Снимка: fb

Померанът Бу, смятан за най-сладкото куче в света, е детрониран. На неговото място се възкачи палето Джиф, което е представител на същата порода кучета.

Джиф е едно от най-симпатичните и талантливи четириноги, които някога сте виждали. Освен че непрекъснато прави сладурски физиономии, той лесно се превъплъщава в различни роли.

Това е причината да се изявява активно като актьор. Джиф е участвал в музикални клипове за световноизвестни музикални звезди, както и в реклами на популярни брандове. С всяка изминала година пък се сдобива с всевъзможни кучешки отличия.

Освен това той е истинска сензация в социалните мрежи. Във Фейсбук пухкавият мъник е следван от 1.5 милиона души, а в Инстаграм – от 6.2 милиона фена.

Броят на последователите му в социалните мрежи може спокойно да се сравни с този на холивудски знаменитости от ранга на Анджелина Джоли.

Въпреки известността си Джиф е като всяко нормално куче. Той обича да получава лакомства, да спи и да си играе със своите приятелчета. Харесва му да раздава целувки и да се гушка на топличко.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати