Коте, спасено от тежка мизерия, сега си има собствено легълце и семейство

Коте, спасено от тежка мизерия, сега си има собствено легълце и семейство
Снимка: instagram
Универсална четка за косми за прахосмукачка-23%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
20.02 лв.
Виж ››

Запознайте се със Софи – мило котенце, което се радва на луксозен живот и всяка нощ заспива с удобно кукленско легло, оборудвано с меки завивки и симпатични възглавнички. Животът на Софи днес изглежда повече от идеален, но той невинаги е бил такъв.

До третата си година Софи живеела при човек, който я отглеждал заедно с купища други писани в тесни клетки. Животните буквално спели едно върху друго и почти не можели да помръднат.

Затова едва ли някой би се изненадал, че след като била спасена от Кристиана Вискуси и нейната половинка, тази малка пухкава топчица искала да се отблагодари на новите си стопани с много любов и нежност.

Тя не изпускала спасителите си и за миг от поглед, а вечер, когато те се отправяли към спалнята, винаги ги следвала. Тя обаче така и не смеела да се настани в леглото на своите нови родители, а срамежливо се разполагала върху близкия скрин.

Притеснявайки се, че Софи не се чувства достатъчно удобно там, Кристиана сложила на мястото на скрина, котешко легълце. При вида на креватчето котето най-после се почувствало уютно и в безопасност и заспало спокойно. От този ден Софи не спира да се радва на новата си придобивка и най-вече тогава, когато на съседното легло спят нейните любими стопани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати