Лъв захапа дресьора си за гърлото пред публика

1 от 3 Снимки
Циркови лъвове

Ужасяваща случка се разигра преди дни на арената на цирк Бъфало. Докато радваше зрителите на северния френски град Дуленс, дресьорът на лъвовете пострада сериозно.

Инцидентът е станал в неделя. 30-годишен дресьор бе атакуван от лъв по време на представление пред очите на стотици зрители. В публиката е имало много деца, които скоро няма да забравят ужаса от видяното.

От инцидента има видео, което обаче бързо бе свалено от мрежата поради бруталността на кадрите. Мъжът се е занимавал с дресиране на огромните животни от няколко години.

Не се знае кое е провокирало животното да го нападне. По време на шоуто лъвът изневиделица се завърта и захапва мъжа за врата и започва да го влачи около арената. Шокираната публика грабва децата и се опитва незабавно да напусне мястото на ужасяващия инцидент.

Докато всички крещят от ужас, служителите на цирка се опитват да освободят дресьора с помощта на пожарогасител. Мъжът е успял да се отърве с много сериозни рани от острите зъби и нокти на животното, но е жив. Надали обаче скоро ще се завърне на арената.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати