Miau.bg»Статии»Живини»Лъв захапа дресьора си за гърлото пред публика

Лъв захапа дресьора си за гърлото пред публика

Пламена M.Пламена M.
Джедай
5468
Лъвове

Ужасяваща случка се разигра преди дни на арената на цирк Бъфало. Докато радваше зрителите на северния френски град Дуленс, дресьорът на лъвовете пострада сериозно.

Инцидентът е станал в неделя. 30-годишен дресьор бе атакуван от лъв по време на представление пред очите на стотици зрители. В публиката е имало много деца, които скоро няма да забравят ужаса от видяното.

От инцидента има видео, което обаче бързо бе свалено от мрежата поради бруталността на кадрите. Мъжът се е занимавал с дресиране на огромните животни от няколко години.

Не се знае кое е провокирало животното да го нападне. По време на шоуто лъвът изневиделица се завърта и захапва мъжа за врата и започва да го влачи около арената. Шокираната публика грабва децата и се опитва незабавно да напусне мястото на ужасяващия инцидент.

Докато всички крещят от ужас, служителите на цирка се опитват да освободят дресьора с помощта на пожарогасител. Мъжът е успял да се отърве с много сериозни рани от острите зъби и нокти на животното, но е жив. Надали обаче скоро ще се завърне на арената.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати