Жена с аутизъм си взе куче, а то осинови коте

1 от 6 Снимки
Оками и Локи
Снимка: boredpanda
Оками и Локи

Когато неотдавна 22-годишната Хейли Хайлрул решила да осинови две животинки, тя се надявала, че четириногите ще ѝ помогнат да се справи с повишената тревожност, от която страда. Младата жена обаче си нямала и ни най-малка идея какво ще се случи след това и как двете мъничета ще променят живота ѝ.

Всичко започнало в мига, в който Хейли събрала за пръв път померана си Оками с новото си оранжево котенце Локи. Още тогава Оками се влюбил в пухкавото миловидно създание и го приел като свой собствен син. Сега двамата са неразделни и прекарват всяка секунда заедно.

Те са очарователни. Оками не може да спре да го целува и гушка. Той се грижи за него през цялото време и дори му помага, с каквото може. Наистина са сърцераздирателна гледка, споделя в умиление собственичката, която никога не е вярвала, ще отглежда в хармония куче и коте.

Дамата споделя, че в началото доста се е притеснявала как ще се държи Оками в присъствието на писанче, но след като видяла реакцията му, си отдъхнала и се обнадеждила.

Аз имам аутизъм и понякога изпитвам силно безпокойство. Откакто тези животинки са около мен, се чувствам много по-добре. Щастлива съм, че се открихте един друг и сега сме заедно, допълва Хейли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати