Защо никоя самолетна компания не иска да повози това сладко кученце?

Голямо куче

Когато човек осинови пале и то се превърне в негов неизменен спътник, той се опитва да го взема със себе си дори и на път. За жалост обаче невинаги това е възможно. Такъв е и случаят с 49-годишната майка Сам Кинг, която ще трябва да измине към 4000 километра с кучето си, но с автомобил, а не със самолет, защото всички авиопревозвачи отказват да качат нейния домашен любимец. Причината - той е прекалено голям.

Сам е собственик на 3 годишен немски дог на име Харолд. Както всички останали представители на породата и този е необичайно едър (немските догове могат да достигнат до над 80 см височина). Затова и никоя самолетна компания не иска да го качи.

Ето защо, когато на Сам ѝ се наложило да предприеме пътуване до остров Тенерифе, където се намира нейният 20-годишен син Дани, тя решила да го осъществи с кола. Все пак жената не искала да се разделя и за миг със своя Харолд.

Сега на Сам и предстои да измине към четири хиляди километра от дома си в Англия до най-големия Канарски остров и да плати над две хиляди паунда за разходи по пътя. Но пък поне едно е ясно – ще има сигурен пазач със себе си и никой няма да посмее да я закачи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати