Назобени с канабис овце вилняха в британско селце

Овце

В истинско чудо се видяха жителите на британското село Ридипанди, намиращо се в близост до град Суонси, Южен Уелс. Превъзбудени овце нахлули в селото и започнали да вършат пакости. Местните хора смятат, че животните са се държали по този безумен начин, защото са яли канабис.

Те разказват, че добичетата попаднали на растенията по време на паша и с охота ги опасли. След това обаче действията на овцете станали непредвидими и неконтролируеми. Те се скитали безцелно по улиците, видимо замаяни, като някои от тях успели сериозно да изплашат хората от Ридипанди.

Канабис

Те се мотаеха по пътищата, влизаха в градините, а една от овцете дори успя да проникне в жилището на местен човек и предизвика сериозна бъркотия в спалнята, споделя Йоан Ричард пред чуждестранни медии.

Според информацията растенията, които овцете са похапнали, са част от разчистена наскоро наркоплантация. Местните хора вече са сигнализирали на властите за случая и се надяват в най-скоро време площта с марихуаната да се разчисти.

Жителите на Ридипанди не искат и да си помислят какво още може да стане, ако животните продължат да пасат от зелените растения с упойващо въздействие.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати