miau.bg»Статии»Живини»Зловещо! Дух се нахвърли върху глутница кучета

Зловещо! Дух се нахвърли върху глутница кучета

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k12699
Призрак
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Зъл призрак беше заснет от камера, докато тероризира глутница кучета. Безплътната фигура беше уловена, докато кръжи злокобно над палетата, опитващи да избягват възможно най-далеч. Записът от камерата се появи в социалните мрежи и веднага стана обект на горещи дискусии.

Несъмнено във видеото се вижда прозрачна човешка фигура, която се движи около животните, но все още не може да се каже дали става въпрос за истински призрак или пушек. Факт е обаче, че в момента, в който това привидение тръгва към кучетата, те се плашат и веднага се разбягват във всевъзможни посоки.

Дух

Много от скептиците смятат, че това е просто някаква игра на сенки и изманипулирано видео, но специалистите по паранормални активности припомнят, че животните имат дарбата да виждат и усещат призраци. Това твърдение напълно обяснява поведението на глутницата кучета от видеото.

Експертите уточняват, че при наличие на призрак палетата се опитват всячески да избягат от мястото, където се е появил духът. Освен това те са с настръхнала козина и вият страховито.

Когато духът се намира в затворено пространство, песът веднага усеща присъствието му и отказва да влезе в съответната стая. Понякога започват и да лаят, сякаш безпричинно, макар че това е сравнително рядко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати