Чаровни кучета сервират безплатна бира в Лондон

Кучета сервитьори

След като предприемчиви собственици на кафенета пуснаха в заведенията си котки, за да привличат повече клиенти, техни колеги блеснаха с друга нестандартна идея.

Очарователни кучета-сервитьори бяха наети в популярен лондонски ресторант и изцяло замениха човешката работна ръка там, съобщават западни издания.

Кучетата са едни от най-дисциплинираните, предани и изпълнителни животни. Освен това те са изключително умни и издръжливи. Ето защо те отдавна се използват за пръв помощник на човека от най-древни време.

Справка показва, че през вековете те са използвани като пазачи, компаньони, спасители, водоспасители, циркови артисти, водачи, циркови артисти. Днес обаче им се дава възможност да се изявят и в ресторантьорския бизнес в качеството си на сервитьори.

Наетите в заведението кучета са вързани с колани и разнасят бира сред клиентите. Пенливата напитка е безплатна, тъй като е част от рекламната инициатива на популярна марка бира.

Докато трае кампанията, палетата изпълняват съвсем отговорно задълженията си, а посетителите на заведението са повече от доволни от нововъведението на ресторанта.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати