miau.bg»Статии»Живини»Прасе с раздвоена самоличност се мисли за куче

Прасе с раздвоена самоличност се мисли за куче

Прасенце куче

Прасенце с раздвоена самоличност е най-новата сензация в интернет. Малката чаровница Олив се мисли за куче и върши всички онези лудории, присъщи за палетата.

Забавното прасенце живее в дома на Алиса и Ник в Сидни, където по цял ден си играе с останалите членове на семейството. Негови верни другари са английският булдог Лопа, Френският булдог Тили и бостънският териер Алфи.

Всеки ден Алиса и Ник извеждат питомците си навън и грижливо документират със снимки веселбата, която пада. Стопаните на прелестното прасенце обясняват, че то прекарва цялото си време с кучетата и се държи точно като тях.

Състезава се с тях и пази вратата също като куче-пазач, разказват собствениците на прасенцето.

За разлика от останалите представители на своя вид Олив обича да се гушка. Ето защо тя често може да бъде видяна върху дивана, опитвайки се да си легне до някое от семейните кучета или пък до Ник и Алиса.

Припомняме, че това не е първият случай, в който някое животинче се възприема като представител на друг вид. Преди време научихме за овца, мислеща се за куче, а също за котка и лисица, държащи се като истински палета.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати