Синеока котка подлуди социалните мрежи

Котка Коби

Искрящо сините очи на британската късокосместа котка Коби станаха истинска сензация в социалните мрежи. Различните нюанси на синия цвят, които се преливат в очите на Коби, предизвикват възхищението на хора от целия свят и стопаните ѝ напират тя да участва в третата част на Зулендър.

Всяка нова снимка на Коби събира стотици хиляди харесвания в социалните мрежи и заради това стопаните ѝ са започнали да ѝ правят атрактивни фотосесии. Те издокарват Коби като Джеймс Бонд - с папионка и пред чаша скъпо шампанско, или го снимат на легло, поръсено с листенца от рози.

Британската късокосместа котка, която е с козина, оцветена в синьо, е известна като британска синя котка. Коби е с искрящо бяла козина, но по прищявка на съдбата очите му са с невероятно красив син цвят и това привлича все повече фенове към снимките му.

Стопаните на Коби вече са му направили профил в Инстаграм. В нея са описани вкусовете и предпочитанията на Коби, който обича най-много да похапва риба тон. Сред хобитата му е това да сваля постелките от леглото на стопаните си и да си играе с гумено пате във ваната, когато го къпят.

Котка сини очи

За разлика от доста котки Коби няма нищо против къпането и дори с удоволствие го приема. Стопаните му отделят много време всеки ден, за да поддържат козината му красива. Те постоянно глезят любимеца си с любимите му консерви и дори сами му готвят риба тон, за да е щастлив.

Стопаните на атрактивния котарак вече са затрупани с молби от хора от различни места на планетата, които искат котенце, което да е дете на Коби. Засега обаче собствениците му не са се спрели на определена женска, тъй като искат да намерят също толкова бяла котка от същата порода, която да е със сини очи.

Синеока котка

Тъй като Коби се прослави в Интернет, най-вероятно цената на малките котенца, които ще се появят на бял свят благодарение на Коби и избраницата му, ще бъде доста висока. Средната цена на котенце от породата британска късокосместа е около 1000 долара, котенцата на Коби вероятно ще струват поне два пъти повече.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати