Котка без клепачи взриви интернет с диско визията си

Котка без клепачи

Писана, родена без клепачи, е новата интернет звезда. Котето набра популярност със своята забавни учила и диско визията си.

Повечето хора обикновено си избират напълно здрави домашни любимци, а тези, които имат увреждания, биват изоставени на произвола.

За щастие, не такава е съдбата на котето без клепачи Бейгъл, което благодарение на милосърдната си собственичка се радва на щастлив живот въпреки сериозния си проблем.

Красавицата Бейгъл е на почти две години и доста се различава от обикновените котки. Заради увреждането, което има, тя се нуждае от особени грижи. Поради липса на сълзи, очите ѝ биват третирани със специални капки, като процедурата се повтаря по няколко пъти на ден.

Това обаче съвсем не е всичко. За да не се замърсяват очите на котето с прашинки, ветеринар е препоръчал то да носи очила. Освен това понякога се налага животното да носи и дрехи, тъй като не може да регулира телесната си температура.

Котки

Както повечето собственици на котки знаят, писаните трудно понасят присъствието на аксесоари по тялото си, но изглежда Бейгъл вече е свикнала с очилата. Котката без проблем ги носи, докато се разхожда, играе или похапва котешки лакомства.

Разбира се, от време на време собственичката на котката сваля очила от лицето ѝ, за да може Бейгъл да се измие.

Карен - стопанката на Бейгъл, разказва, че тя е взела котката, когато е била само на два месеца. Тя иска да популяризира историята си, защото се надява, че нейното начинание ще подтикне и други хора да си изберат животно с увреждане за домашен любимец.

Ако не бях взела Бейгъл у дома, имаше голям шанс тя да бъде приспана. Сега не мога да си представя живота си без тази котка, споделя стопанката на животното.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати