miau.bg»Статии»Живини»Мечките са най-големите любовчии сред животните

Мечките са най-големите любовчии сред животните

Мечки

Учените са установили, че мечките и най-вече мъжките екземпляри са най-големите любовчии в животинския свят. Те обичат както секса, така и оралната любов.

Колкото и невероятно да звучи, се оказва, че мечките се отличават с невероятни сексуални черти. При наблюденията на мечките в Хърватия са регистрирани доста интересни шрихи от интимния им свят. Установено е, че мъжките екземпляри са склонни да отделят седмици, за да свалят женската.

Най-големите сухоземни бозайници прекарват до две седмици в това си занимание, преди да предприемат каквото и да било. Кафявите мечки в дивата природа се чифтосват само веднъж на няколко години. Те дотолкова изпитват удоволствие от секса, че са склонни да убият малкото на женската, за да я накарат да бъде интимна с тях.

Освен това те са способни да изпитват оргазъм по време на секса, който е с продължителност едва 2 минути. Сред наблюдаваните мечки дори имало два екземпляра, които за шест години правили орална любов общо 28 пъти.

Когато един мъжкар бъде с една женска, той задължително става баща на следващото поколение. Учените са наблюдавали индивиди, които демонстрирали чувство на привързаност и се връщали един към друг във времето. Те правели секс не само с цел създаване на потомство, а и за собствено удоволствие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати