Привързаното коте: наказание или благословия

1 от 10 Снимки

1. Когато нощем котето спи при теб


О да, отначало всеки мечтае за това. И тук важи правилото: Внимавай, какво си пожелаваш!

Веднъж дали "зелена карта" на любимеца да преспи в леглото, то може и да съжалявате след време за това. Не веднага, но след време. И не по всяко време, предимно рано сутринта - да речем към 5 сутринта, когато Пухчо реши, че иска да бъде понагушкан още малко, за да бъде следващият му (някъде десети сън за нощта) по-приятен.

Е, на Вас не Ви остава нищо друго, освен да се примирите с това. Нали не забравихте кой диктува правилата. Да, онзи сладък Пух! Не забравяйте и сега, нищо че е 5 сутринта, колко много го обичате!
Бутилка с резервоар за вода и храна за кучета
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Бутилка с резервоар за вода и храна за кучета
22.00 лв.
Виж ››

Да, няма спор! Котките са толкова сладки същества, толкова мили и с такъв уникален нрав, че ние често им позволяваме да вадят душичката ни с памук (в случая с лапичка). Нещо повече, наслаждаваме се на начина, по който умело ни манипулират.

И всичко е толкова увлекателно, че неусетно преминаваме във фазата, в която се запитваме дали не сме си разменили ролите и въобще престава да ни бъде ясно кой е шефът в къщи. Всъщност, имайки котка в къщи, вече този въпрос не би трябвало да стои на дневен ред! Повече от ясно е, че господар на дивана е Негово Величество, а не Вие.

Но какво се случва, ако разглезим Негово Величество Пух дотам, че да не ни остава лично пространство?

Ако и Вие сте като мен и си говорите с Вашият Любимец прекалено много, ако му обяснявате кога излизате и колко ще се забавите, ако го умолявате да не драска (ако би благоволил) по новия диван, а да използва някоя от хилядите си скъпи играчки за това, ако не Ви дава сърце да му се скарате... то значи е дошъл моментът да споделя с Вас кои са онези неща /разгледай галерията/, които само Вие бихте разбрали, ако имате котенце, което се е вманиачило по Вас, което се случва едва тогава, след като вече, разбира се, и Вие сте се захласнали отдавана по неговата красота и нрав!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати