Miau.bg»Статии»Живини»Статии за котки»Какъв домашен любимец да избереш според зодията си

Какъв домашен любимец да избереш според зодията си

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k46
Какъв домашен любимец да избереш според зодията си

Изборът на домашен любимец е много сериозна стъпка, към която трябва да подходите отговорно. Вземайки животинче у дома, вие трябва да му осигурите подходяща грижа в следващите години. Това е особено отговорно решение за тези, които вземат социални питомци, живеещи 10 и повече години.

Мнозина се чудят какъв домашен любимец да си изберат. Тук трябва да се вземе предвид пространството у дома, свободното време и финансовите възможности. Също така темперамента на стопанина. Ако все още сте в търсене на своя домашен другар, може да се допитате и до астролозите, според които различните зодии могат да изградят хармонично приятелство с различни животинчета.

Ето какъв домашен любимец да си изберем според зодията:

Домашен любимец за Водните зодии (Рак, Скорпион, Риби)

Котките са най-подходящите любимци за вашата зодия. Тяхната независимост и мистериозен характер има много общо с вас. Бъдете сигурни, че по време на периоди на вътрешен конфликт или тъга, котките ще бъдат там и ще ви подкрепят.

Домашни любимци

Домашни любимци за Огнените зодии (Стрелец, Овен, Лъв)

Огнените знаци определено обичат кучета. Вашата мобилност и любов към живота ще ви слеят с вашия домашен любимец. Те обичат да се забавляват и играят точно като вас. Кучетата са в състояние да ви дадат много положителни и забавни моменти в живота.

Домашни любимци за Земните зодии (Телец, Дева и Козирог)

За Телец, Дева и Козирог са добри домашни любимци тези, които можете просто да наблюдавате и да се грижите за тях, като хамстери, папагали или аквариумни риби. Те ще ви дадат хармония и ще облекчат стреса, както и ще осигурят малко комфорт в къщата. И най-голямото щастие за вас е да живеете или посещавате ферма, където има пилета, крави и така нататък.

Домашни любимци за Въздушните зодии (Водолей, Везни, Близнаци)

Порче за домашен любимец

Представителите на елемента Въздух обикновено се интересуват от всичко ново и необичайно. Най-често именно те стават редки собственици на много екзотични животни и, което е интересно, перфектно ги опитомяват и намират общ език с тях. Така че можете спокойно да помислите за мини прасенца, порчета, чинчили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest