Име за бяло куче

Тимъти

Белият цвят е символ на добротата, чистотата, щастието. Казват, че животните в бяло винаги носят късмет на своите стопани. Олицетворение на животни-талисмани в бяло са белите гълъби или пък белият кон. Смята се, че да видиш бял гълъб е на щастие и любов, а дори и на сватба. Същото е и с белите коне. Ако видиш бял кон, пожелай си нещо – ще се сбъдне.

Това важи с пълна силна и за белите котки и кучета. Така че, ако сте намерили бяло кученце на улицата, не се колебайте да го осиновите. На голям късмет ви е – за вас и цялото ви семейство. В дом, в който има бяло куче, ще цари разбирателство и хармония.

Късмет носят не само безпородните бели кучета, но и породистите такива. Бишон фризе, Малтийска болонка, Хаванска болонка, Самоед са само част от белите породи кучета.

Красиви бели екземпляри може да намерите още от породите: Пиринейско куче, Пекинез, Померан, Японски шпиц, Кувас, Пудел.

Прелестни и бели са кучетата Американско ескимоско куче, Източносибирска лайка.

Разбира се, не можем да не споменем и някои дребни породи кучета в бял цвят.

Такива са Уест Хайленд Уайт Териер, Чихуахуа.

А какво ще кажете за бял гигант Дого Аржентино или пък Комондор?

Независимо какво бяло куче изберете, ще трябва да му измислите име. А на вярно искате нещо по-оригинално от Белчо или Уайти? Все пак вашето бяло куче ще е с вас в следващите най-малко 10 години и ще се превърне в почетен член на вашето семейство. Във ваш верен другар.

Несъмнено трябва да изберете най-хубавото име за женско куче или пък име за мъжко куче. Има много варианти и трябва да ги обмислите внимателно.

За това и сме направили специално за вас горната галерия. Разгледайте я, за да откриете най-интересните имена за бели кучета. Може би ще си харесате някое от тях или пък ще ги комбинирате, за да кръстите бялото си куче по най-интересния начин!

И не забравяйте – каквото и кучешко име да изберете за бяло куче, най-важно е да се грижите съвестно за своя домашен любимец. Хранете го с качествена храна, разхождайте го продължително и често всеки ден. Не пропускайте ваксинациите на кучето и редовните прегледи при ветеринар. Всички тези усилия са гарант, че ще споменавате хубавото име на своето бяло куче дълги години.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати