Умилително! Старец гушка всеки ден котки от приют

Тери се гушка с котките
Снимка: Facebook
Тери се гушка с котките

Възрастен мъж от щата Уисконсин умили всички с благородството си и чистата си обич към животните. Запознайте се с 75-годишния Тери, който всеки ден посещава сиропиталище за котки и дарява на животинките цялата си нежност.

Тери е доброволец в приют от отворен тип. В зооцентъра котките не стоят заключени в клетки, а се разхождат свободно в среда, наподобяваща нормален дом. Когато мъжът за пръв път се появил в приюта, той обяснил, че много обича писаните и ще се радва да полага доброволни грижи за тях.

Всеотдайността на стареца обаче наистина трогва персонала. Възрастният мъж разресва животинките с най-голямо внимание. Гушка се с тях и си играе. Докато прави всичко това пък, той нерядко заспива сред тях. Разбира се, котките са доволни да дремят в неговите обятия.

И така служителите на приюта виждат умилителни сцени. Някой от тях са заснети и публикувани в социалните мрежи. Благодарение на кадрите дейността на зооцентъра е популяризирана и той получава много дарения.

Щастливи сме да имаме такъв приятел като Тери. Неговото благородство трудно може да се срещне в днешно време, казват от котешкия приют.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати