Спасен енот си има куче за сестричка (ГАЛЕРИЯ)

Енот

Куче от американския щат Арканзас си има необикновена сестричка. Запознайте се с Визлата Уафъл, която живее с женския енот Джун.

Джун е открита от милосърдна двойка, докато е още съвсем малко бебе. Когато е едва на няколко дни, тя пада от дъб и се оказва безпомощна на земята.

Семейството не може да я гледа как се мъчи и я прибира у дома. Скоро новите човешки родители на женското енотче се научават да се грижат за него и то израства в любяща и спокойна среда.

Освен нови мама и татко обаче Джун получава и куче за сестричка. Визлата Уафъл се привързва към енота и днес двете са неразделни. Те се гонят, боричкат се, похапват заедно.

А моментите за сън и гушкане са им повече от любими. И въпреки че между двете има известни прилики, те се различават значително по характер.

Уафъл е по-дисциплинирана и отговорна. Джун пък е крайно любопитна, обича да отваря кутии, да борави с техника, да се крие в шкафовете.

Тя е безкрайно палава и с нея никога не е скучно. Но дори и белите ѝ да са сериозни понякога, нейните родители никога не ѝ се сърдят. А и как иначе, само вижте каква е сладурана!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати