Miau.bg»Статии»Живини»Статии за кучета»7 симптома, че трябва веднага да заведете любимеца си на ветеринар

7 симптома, че трябва веднага да заведете любимеца си на ветеринар

Антония Р.Антония Р.
Джедай
6397
2 от 7 Снимки

2. Често повръща


Котките повръщат топки с косми от време на време. Кучетата също повръщат, ако са хапнали прекалено, глътнали са някой боклук или са яли трева. Но ако повръщането стане твърде често, трябва да заведете домашния си любимец на ветеринар, тъй като може да има стомашен проблем.

Последни проучвания показват, че домашните любимци също страдат от стрес и напрежение, но за разлика от хората по-рядко ходят на лекар. В галерията ни може да видите 7 предупредителни знака, че вашият домашен любимец се нуждае от лечение.

Здравето на котките и кучетата също трябва да се следи, като има няколко симптома, които в никакъв случай не бива да пренебрегвате. С поведението си любимецът ви ще покаже, че нещо не е наред.

Следете дали те се държат по-различно, защото в някои случаи тези промени в настроението са сигнал за сериозни заболявания.

В галерията ни може да прочетете 7-те основни признака, че вашият домашен любимец се нуждае от ветеринарен лекар. Ако проявява някои от посочените симптоми, незабавно потърсете медицинска помощ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати