Куриоз: 113-килограмовото куче на семейство се оказа див звяр

Куриоз: 113-килограмовото куче на семейство се оказа див звяр
Снимка: youtube.com

С необичаен домашен любимец се оказва изненадващо китайско семейство. След като в продължение на две години мъж и жена отглеждали с много любов намерено навън куче, те осъзнали, че 113-килограмовият звяр съвсем не е пале.

Когато Су Юн прибрала вкъщи пухкаво четириного с тъмна козина, тя била убедена, че то е куче. С времето обаче мъничето взело да наддава много бързо и да се храни с нетипични за кучетата храни като плодове например.

Освен това поведението му било крайно необичайно, както и походката. Когато странното куче чукнало 100 кг и започнало да се движи на два крака, за неговата човешка майка нещата станали ясни. Въпреки че изпитва ужас от мечки, жената открила, че отглеждала именно такъв звяр в продължение на две години.

Съжителството им обаче взело да става много трудно. Затова мечката в крана сметка била предаден на център за диви животни, а нейните гледачи така и не могат да повярват какво им се е случило.

Най-невероятното е, че това не е първият такъв случай. През 2013 година подобен куриоз преживя друг китаец, който в продължение на месеци отглежда мечета, мислейки ги за кучета Чау Чау. Но и неговите питомци намериха друг дом, след като стана ясно, че съвсем не са палета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати