Котка беше като залепена за бебетата си! Причината ще ви шокира

Котки

Когато бездомна котка и нейните новородени пристигат в калифорнийско сиропиталище за животни, възрастната писана се държи изключително странно. Всички котки са привързани към своите бебета, но котаната Синди изглеждала повече от загрижена за тях. Тя изглеждала силно разтревожена и стояла като залепена за мъничетата. По-късно станало ясно и на какво се дължи необичайното поведение на опашатата майка.

При пристигането на Синди и нейните бебоци всички бяха изключително слабички и стресирани. Но не това ни впечатли най-силно. Забележително беше упоритостта, с която котката бдеше над своите рожби и за нищо на света не искаше да се отдели от тях. Трябваше да положим наистина много усилия, за да ги отделим за малко от нея и да се погрижим за тях, разказват ветеринарните специалисти.

Именно след прегледа на животинките се установило какво не е наред с това котешко семейство. Лекарите забелязали, че Синди е простреляна с куршум. Според тях някой злонамерен човек се е опитал да убие малките и Синди ги е предпазила. Но именно по тази причина после не е искала да ги оставя сами нито за секунда.

За щастие след прегледа куршумът е бил отстранен от възрастната котка и тя бързо е оздравяла. Много скоро пък Синди и малките ѝ са намерили грижовни стопани.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати