Смело куче пое куршум, за да защити собственика си

Хавиер и Рекс
Снимка: boredpanda.com
Хавиер и Рекс

Кучето е най-добрият приятел на човека и куче от САЩ на име Рекс напълно потвърди това схващане. Немската овчарка предпочете да изложи на опасност собствения си живот, за да помогне на своя любим стопанин.

Драматичната сцена се разиграла неотдавна в дома на 16-годишния Хавиер, когато момчето било само с домашния си любимец. Младежът чул силен шум от разбити стъкла, идващ от долния етаж на къщата, след което непознати нахълтали в имота с оръжие.

Тогава Рекс слязъл долу, за да се опълчи на нежеланите гости, а Хавиер повикал полиция по телефона и се скрил в гардероба. Въпреки че кучето започнало да хапе крадците, те успели да го изтощят и отблъснат.

Когато обаче се качили на втория етаж и влезли в стаята, в която се криел Хавиер, Рекс усетил, че стопанинът му е в опасност. Смелото четириного се впуснало в неравна битка с крадците и когато те стреляли, то поело куршума.

За жалост след този екшън нападателите успели да избягат преди идването на полицията. Щастливата новина е, че Рекс все пак е оживял. Той бил подложен на скъпа операция, платена с дарения, и сега се възстановява. В момента семейството му се грижи за него, а Хавиер не може да му се нарадва, защото е убеден, че без него вероятно нямаше да е жив сега.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати