Мъжко куче стана майка на осиротяло и болно коте

Мъжко куче стана майка на осиротяло и болно коте
Снимка: Instagram
Козметична Чанта за Пътуване-14%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
16.00 лв.
Виж ››

Осиротяло коте със специални нужди успя да се пребори за живота си и намери грижовна майка в лицето на мъжко куче. Вижте тази трогателна история, която пак ни доказва, че благородството на животните е безгранично.

Животът на женското коте Креймър не започва никак обнадеждаващо. Майка му издъхва още при раждането, а самото мъниче идва на бял свят с вродени неврологични проблеми, вследствие на които е трудно подвижно.

Никой не знае нито колко още ще живее Креймър, нито дали състоянието ѝ ще се подобри с времето. Но ето че в живота на котенцето един ден се случва нещо прекрасно.

Милосърден човек я вижда в приемния ѝ дом и решава, че желае да я осинови, въпреки че в жилището си има още няколко прибрани от улицата животинки.

Когато новият стопанин на Креймър я води у дома, той не знае как ще я приемат неговите любимци. С огромно учудване открива обаче, че мъжкото му куче Уинстън проявява майчински чувства към малкото коте и го взима под крилото си.

Благодарение на неговите грижи Креймър израства красива и мила писана, а от някогашното изплашено и едва помръдващо котенце няма и следа.

Днес тя има грациозна походка и е напълно променена. Същото само е отношението ѝ към Уинстън, за когото Креймър винаги ще е неговата малка дъщеричка.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати