Никой не вярваше, че това коте ще оцелее. Но вижте го сега

1 от 3 Снимки
Никой не вярваше, че това коте ще оцелее. Но вижте го сега
Снимка: natureviraltube

Малко коте от Южна Африка доказа, че писаните наистина имат девет живота. Запознайте се със смелия Уориър, който беше на прага на смъртта, но оцеля като по чудо благодарение на мили хора, които полагаха денонощни грижи за него.

Драмата на Уориър започва, когато той е ранен от мотокар във фабрика. Въпреки че веднага след инцидента е отнесен при ветеринарните специалисти на зоозащитна организация, състоянието му е толкова лошо, че почти няма шанс той да оживее.

Въпреки това малкото коте не се предава и сърцето му продължава да тупти и през следващите седмици. А когато Уориър се запознава с друго писанче, то сякаш му дава суперсила и изведнъж малкият воин започва да показва значителен напредък в подобрението си.

Сега, 4 месеца по-късно, след много безсънни нощи, които гледачите му прекарват, и куп интервенции, той е едно здраво коте. Освен това Уориър си има стопани и дом, така че оттук нататък го очакват само хубави моменти. Неговото невероятно преобразяване можете да видите в галерията ни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати