Тези животни пазят дома от зли сили и носят късмет

1 от 5 Снимки

1. Куче


Едва ли за някого е изненада, че съжителството с пале ни зарежда с огромно количество положителна енергия. То успява да стори това не само когато ни забавлява, но и когато се докосва до нашето тяло. Смята се, че тези предани животни спят на места, където има положителен заряд, а след това го предават на собствениците си, когато се сгушат в тях.

Домашните животни не са смисълът на нашия живот, но до голяма степен го изпълват. Те ни разведряват от тежкия ден с пакостите си и винаги са готови да ни подарят ласки, когато имаме нужда от приятелска прегръдка и разбиране.

Но трябва да знаем, че представителите на животинския свят не са само приятни компаньони. Много от тях имат неподозирани сили, които правят живота на стопаните им значително по-лек и благополучен.

Котките например действат добре при натрапчиво усещане за самота, депресивни състояние, болезнен страх. С нежното си мъркане те облекчават болки от различен характер, повишават имунитета и нормализират кръвното налягане.

Освен това се смята, че писаните имат невероятното умение да премахват негативната енергия от дома. Тези животни пазят дома от зли сили.

Котките умеят да усещат и хората с отрицателен заряд. Ако котката ви е игрива и гальовна, но показва недружелюбно отношение само към определени ваши познати, то това вероятно е знак, че те не са съвсем искрени към вас или са носители на мрачни мисли.

Ако искате да разберете кои са другите късметлийски животни, които пазят дома, разгледайте галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати