Тези животни пазят дома от зли сили и носят късмет

1 от 5 Снимки

1. Куче


Едва ли за някого е изненада, че съжителството с пале ни зарежда с огромно количество положителна енергия. То успява да стори това не само когато ни забавлява, но и когато се докосва до нашето тяло. Смята се, че тези предани животни спят на места, където има положителен заряд, а след това го предават на собствениците си, когато се сгушат в тях.
Универсална четка за косми за прахосмукачка-23%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
20.02 лв.
Виж ››

Домашните животни не са смисълът на нашия живот, но до голяма степен го изпълват. Те ни разведряват от тежкия ден с пакостите си и винаги са готови да ни подарят ласки, когато имаме нужда от приятелска прегръдка и разбиране.

Но трябва да знаем, че представителите на животинския свят не са само приятни компаньони. Много от тях имат неподозирани сили, които правят живота на стопаните им значително по-лек и благополучен.

Котките например действат добре при натрапчиво усещане за самота, депресивни състояние, болезнен страх. С нежното си мъркане те облекчават болки от различен характер, повишават имунитета и нормализират кръвното налягане.

Освен това се смята, че писаните имат невероятното умение да премахват негативната енергия от дома. Тези животни пазят дома от зли сили.

Котките умеят да усещат и хората с отрицателен заряд. Ако котката ви е игрива и гальовна, но показва недружелюбно отношение само към определени ваши познати, то това вероятно е знак, че те не са съвсем искрени към вас или са носители на мрачни мисли.

Ако искате да разберете кои са другите късметлийски животни, които пазят дома, разгледайте галерията ни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати