Куче пребори тежко затлъстяване. Вижте го сега!

Пърл преди
Снимка: cna
Пърл преди

Нашите домашни любимци разчитат на нас за много неща. Ние сме тези, които трябва не само да ги храним, но да им предоставяме здравословно меню и условия за разходки и игри. За жалост, стопаните на кучето Пърл пропуснали да направят именно това. Ето защо женският джак ръсел териер достигнал критичните за размерите си 36 килограма.

Пърл е имала нещастието да попадне при стопани, които не могат да се грижат добре за нея. Като всеки джак ръсел териер тя имала нужда от продължителна физическа активност, но вместо това рядко излизала и прекарвала по-повече от времето си пред купичката с храна.

Така достигнала изключително опасно за живота ѝ тегло. И точно когато имала най-голяма нужда от своите хора, те я изоставили обездвижена и объркана на улицата, където всеки момент можело да ѝ се случи най-лошото.

Но за щастие била открита от добри хора, които я отнесли в зоозащитно сдружение. Доброволците там поставили затлъстялото животинче на специална диета за отслабване и започнали да го тренират с фитнес топка.

Малко по малко Пърл загубила половината от теглото си и си върнала стария живот. В момента тя е едно жизнено, весело и игриво куче, на което му остава само да намери постоянен дом, за да бъде истински щастливо. Нейната невероятна трансформация можете да проследите и вие, като разгледате галерията ни по-горе.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати