Никой не искаше това сляпо коте. А само го вижте сега

Никой не искаше това сляпо коте. А само го вижте сега
Снимка: LoveMeow

Жасмин е сляпо коте от Франция, чийто живот не започва добре. Още съвсем малка тя се озовава на улицата, където бива подминавана с презрение. За щастие един ден злочестата скитница е открита от зоозащитна организация, която разпространява нейни снимки в социалните мрежи. Не след дълго се появява и жена, която иска да я осинови.

Жасмин беше недохранена и много изплашена. Имаше нужда от някой, който да се грижи за нея и много любов. В момента, в който я зърнах, пожелах да я прибера, знаейки, че е незряща, разказва стопанката на пухкавото животинче Сандра.

След като взела котето в дома си, то много бързо се привързало към нея и семейството ѝ. Сега на практика двете са неразделни и не могат и миг една без друга.

Последния път, в който ми се наложи да замина без нея и я оставих на грижите на брат, тя е тъжала много за мен и ме е търсила през цялото време, разказва Сандра.

Тя смята, че откакто Жасмин е живота ѝ, той е много по-хубав и емоционален, защото това мило създание не спира да я дарява с нежност. Сандра също така е на мнение, че въпреки слепотата си нейната любимка не се различава от останалите котки.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати