Немска овчарка и прерийно кученце са най-добри приятели

Немска овчарка и прерийно кученце са най-добри приятели
Снимка: BI

Когато Тайлър Уилямс и нейният съпруг Брад решили да осиновят прерийно кученце, те очаквали, че ще трябва да научат много нови неща за този екзотичен домашен любимец. И през ум не им минавало обаче, че той ще стане толкова добър приятел с немската им овчарка Банкси.

Прерийните кучета са дребни животинчета, напомнящи на земна катерица. Разпространени са в САЩ, Канада и Мексико. Отглеждани в домашни условия, те могат да са много игриви и забавни домашни любимци.

Невинаги обаче се погаждат добре с по-едри четириноги, които често гледат на тях като на плячка. За щастие не такъв бил случаят с прерийното кученце Принс и палето Банкси.

Още от самото начало чаровните палавници са неразделни. Те прекарват дълго време в игри, тичане и най-различни лудории. А когато се уморят от забавления, лягат заедно и заспиват гушнати. Въпреки разликата в размерите им, двамата се разбират много добре.

Банкси се старае да е много нежен към своя малък приятел и е винаги готов да му помогне в беда. Двамата показват какво трябва да бъде едно истинско приятелство всъщност. Дано дружбата им бъде все така силна и в бъдеще!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати