Куче, прекарало живота си в клетка, най-сетне вкуси свободата

Куче, прекарало живота си в клетка, най-сетне вкуси свободата
Снимка: thedodo

Дребничко кученце, прекарало целия си живот в малка клетка в изба, най-после беше спасено. Запознайте се с малката Би Би, която едва наскоро видя слънцето за пръв път и усети вкуса на свободата.

Биби е нещастно пале от САЩ, прекарало дълго време в тъмна изба. Тя била принудена да живее между няколко решетки и не получавала почти никакви грижи от своите стопани. В резултат на това била изплашена, несоциална, изключително обездвижена и с множество здравословни проблеми.

За щастие мъките на това клето животинче вече са в миналото. След като било открито и иззето от зоозащитна организация, то най-сетне се сбогувало с тираните си.

Би Би била отведена във ветеринарна клиника, където специалисти се погрижили за нея и успели да стабилизират влошеното ѝ състояние. Сега малко по малко тя се възстановява от преживения ужас и се връща към живота, който би трябвало да води всяко нормално куче.

Когато открихме Би Би, тя никога не бе виждала слънцето. Бе изплашена и не смееше да помръдне от мястото си. Не се опитваше да тича или да си играе. Страхуваше се от всичко и дори растенията я плашеха. Сега това започва да се променя и тя постепенно се адаптира към новия си живот, разказват гледачите на злочестото мъниче.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати