Стопани изоставиха преданото си куче в приют, защото е старо

Сонома
Снимка: FFF
Сонома
Козметична Чанта за Пътуване-14%
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
16.00 лв.
Виж ››

Сонома е 20-годишно любвеобилно куче от САЩ, което през целия си живот е било предано на своите стопани и съвестно е изпълнявало ролята на техен пазач, компаньон и най-добър приятел. Въпреки това безсърдечните собственици на възрастното животно не са се поколебали да го изоставят в първия срещнат приют само защото то вече е твърде възрастно и трудно за отглеждане.

Така само за един миг почти глухата и сляпа Сонома се оказва в напълно ново място с непознати лица. Освен че преживява огромен стрес от смяната на обстановката, тя трябва да се бори и с различни здравословни проблеми, които не са за пренебрегване. За щастие кучето изважда късмет навреме да бъде взето от фондация от Сан Диего, която взима бързи мерки, за да му помогне.

Сонома е прегледана от компетентен ветеринар, които веднага ѝ назначава лечение. Здравето на възрастното четириного е стабилизирано и то малко по малко започва да се отпуска сред новите си гледачи.

В момента Сонома изглежда много по-щастлива и здрава, отколкото при постъпването си в приюта. Хората, които се грижат за нея, се надяват, че тя ще прекара спокойно своите старини и усилено ѝ търсят постоянен дом.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати