Отново! Столичанин заряза кучето си в клетка за багаж в супермаркет

Заключеното пале
Снимка: facebook
Заключеното пале

Пореден случай на куче, заключено от стопанина си в клетка за багаж на столичен супермаркет, взриви социалните мрежи. За него сигнализираха Фейсбук потребители, прилагайки снимки на арестуваното четириного.

От фотографиите се вижда как мъничето е легнало върху багаж на собственика си и чака смирено да бъде пуснато навън, докато стопанинът му вероятно пазарува в известната хранителна верига. Появата на кадрите предизвикаха противоречиви коментари.

Някои от хората се пошегуваха със съдбата на мъничето и не придадоха на случилото се голямо внимание. Други обаче се възмутиха, защото животното стои в клетка, в която клиентите на магазина слагат личен багаж, без да предполагат, че там по-рано е лежало животно. Трети пък се разгневиха заради това, че четириногото е било принудено да прекара дълго време в това тясно пространство.

Проблемът не е, че мърси клетката. То директно открита храна не слагаш вътре. Проблемът е, че повече от 30 минути седи кученцето там. Само хора, които страшно много обичат животните, ще разберат, че не е нормално това, написа притеснената гражданка, споделила фотографиите на палето.

Притеснително е, че подобна практика е започнала да става навик на стопаните на палета. Припомняме, че само преди месеци във Фейсбук отново имаше снимка на кученце, зарязано от собственика си в клетка за багаж на хранителен магазин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати