Никой не искаше да приближи това ранено коте. А само го вижте сега!

1 от 2 Снимки
Трупи преди
Снимка: Jessie Anderson
Трупи преди

Когато едномесечно коте е намерено в барака с множество наранявания по главата, видът му е толкова плашещ, че никой не иска нито да го гледа, нито да му помогне. Но млада жена вижда в него нещо повече от отблъскващо зверче и му протяга ръка. Вижте тяхната невероятна история, както и трансформацията на злощастното животно.

Джеси Андерсън е зоозащитничка, която многократно е помагала на бедстващи четириноги. Ето защо, щом вижда малкия Трупър, тя веднага ми се притича на помощ. По това време мъникът има толкова много сериозни рани, че никой не вярва да оцелее. Ветеринарни дори предлагат да го приспят.

Но Джеси не иска и да чуе за този вариант. Тя взима Трупи у дома и започва да се грижи за него, осигурявайки му и адекватна медицинска грижа. След няколко тежки операции чудото се случва. Състоянието му се става все по-добро, а апетитът му - все по-силен.

Година след неговото спасяване Трупър вече е голямо момче. Той расте обичан и обгрижван и има много приятели. Въпреки това не е забравил това, което Джеси е направила за него и всяка вечер и се отблагодарява с целувки и прегръдки.

В момента Трупър е много щастлив. Има котка сестриче и шест братчета и сестрички кучета, които също спасени като него. Той може да и да не изглежда като другите котки, но определено е също толкова гальовен, мил и обичлив, убедена е Джеси.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати