Опечалено куче посещава всеки ден гроба на стопанина си

1 от 3 Снимки
Опечалено куче посещава всеки ден гроба на стопанина си
Снимка: thedodo

Опечалено куче от Турция трогна до сълзи целия свят. Животинчето на име Джесур си спечели симпатиите на всички заради безграничната си преданост към своя стопанин и най-добър приятел. Наскоро палето е загубило най-близкия си човек, но въпреки това не го е забравило. За да усеща присъствието му, мъничето продължава да посещава гроба му всеки ден.

В средата на януари 79-годишният стопанин на Джесур издъхнал в болница в Бурса. След трагедията близките на възрастният мъж били изключително опечалени, но по-малко страдало и любимото куче на покойника, с който той има много силна връзка.

Баща ми и Джесур имаха страшно привързани един към друг. Докато той беше в болница през последните дни от живота си, домашният му любимец отказваше да се храни и изглеждаше много тъжен. А когато баща ми издъхна Джесур беше на погребението и не искаше да се отдели от него, разказва синът на покойния мъж.

Скръбта на опечаленото куче обаче не преминава след погребението на собственика му. Откакто възрастният човек не е между живите верният му приятел продължава да посещава гроба му всеки ден, демонстрирайки своята безгранична преданост.

Видях с очите си как той ходи на гробищата, когато реших да го последвам една сутрин. Изглежда, че и той много скърби за татко. Джесур наистина е забележително и благородно животно. Отсега нататък аз ще поема грижите за него, допълва синът на покойника.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати