Опечалено куче посещава всеки ден гроба на стопанина си

Опечалено куче посещава всеки ден гроба на стопанина си
Снимка: thedodo
Прибираща се каишка за кучета 6в1-15%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
42.50 лв.
Виж ››

Опечалено куче от Турция трогна до сълзи целия свят. Животинчето на име Джесур си спечели симпатиите на всички заради безграничната си преданост към своя стопанин и най-добър приятел. Наскоро палето е загубило най-близкия си човек, но въпреки това не го е забравило. За да усеща присъствието му, мъничето продължава да посещава гроба му всеки ден.

В средата на януари 79-годишният стопанин на Джесур издъхнал в болница в Бурса. След трагедията близките на възрастният мъж били изключително опечалени, но по-малко страдало и любимото куче на покойника, с който той има много силна връзка.

Баща ми и Джесур имаха страшно привързани един към друг. Докато той беше в болница през последните дни от живота си, домашният му любимец отказваше да се храни и изглеждаше много тъжен. А когато баща ми издъхна Джесур беше на погребението и не искаше да се отдели от него, разказва синът на покойния мъж.

Скръбта на опечаленото куче обаче не преминава след погребението на собственика му. Откакто възрастният човек не е между живите верният му приятел продължава да посещава гроба му всеки ден, демонстрирайки своята безгранична преданост.

Видях с очите си как той ходи на гробищата, когато реших да го последвам една сутрин. Изглежда, че и той много скърби за татко. Джесур наистина е забележително и благородно животно. Отсега нататък аз ще поема грижите за него, допълва синът на покойника.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати