Вижте невероятната трансформация на питбул, спасен от евтаназия

Джолийн преди
Снимка: animal planet
Джолийн преди
Прибираща се каишка за кучета 6в1-15%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
42.50 лв.
Виж ››

Джолийн е женски питбул от САЩ, който през живота си е видял повече лошо от хората, отколкото добро. Въпреки това точно когато е изправен пред смъртта, той получава неочаквана помощ от непознат човек, благодарение който вижда света по съвсем различен начин.

Джолийн е едно от най-измъчените палета, които вероятно някога сте виждали. Тя е страдала от сериозно недохранване, а видът ѝ е бил повече от притеснителен. Когато попаднала в приют, здравето ѝ било толкова влошено, че никой не вярвал тя да оцелее. Затова служителите взели решение, че за нея ще е най-безболезнено да бъде приспана. Малко преди това да стане обаче, се случило чудо.

Шериф Тревър видял Джолийн и веднага го обзело желание да я измъкне от това място. Той завел кучето на ветеринар. За нейния случай били уведомени и известни природозащитници, които направили всичко възможно да помогнат на Джолийн да оздравее и да заживее щастливо /вижте как изглежда сега в галерията по-горе/.

Сега тя си има семейство, което я обича и живее в голямо ранчо, където тича на свобода и си играе. Изглежда като нормално куче и по нищо не личи колко близо до смъртта е била някога. Въпреки огромната си промяна обаче тя не е забравила колко много са направили нейните стопани за нея и всеки ден им се отблагодарява с целувки и прегръдки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати