Момиченце спаси отритнато от света коте и го преобрази

Момиченце спаси отритнато от света коте и го преобрази
Снимка: shareably
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Отритнато от света коте намери дом и семейство. След като никой възрастен човек не пожела да протегне ръка на бездомно писанче с отблъскващ вид, в негова спасителка се превърна прекрасна млада госпожица. Тя успя да надникне отвъд ужасяващата външност на бедното създание и да открие в негово лице вярно приятелче. Запознайте се с котето Гюлюмсер и неговата затрогваща история!

Всичко започнало в един забързан и натоварен ден, в който хората препускали по улиците на Истанбул, без да обръщат особено внимание на свито сред кофите за боклук, болно и нещастно коте. Който все пак го зърнел обаче, бързал да отмести поглед, тъй като мръсното, безухо и слабо създание предизвиквало в него единствено страх.

За щастие обаче сред всички хора, минаващи покрай злочестото създание, се оказало и едно 7-годишно момиченце с голямо сърце. То не се погнусило от немърливия и плашещ вид на котенцето, а изпитало най-искрена загриженост към него. Прибрало го вкъщи и заедно с родителите си го завело на ветеринар. Там мъничето било прегледано и подложено на нужните процедури, за да се оздравее.

Сега то живее в дома на своята спасителка и е наистина неузнаваемо. Гюлюмсер вече е красиво и пухкава писана, a в галерията по-горе можете да видите как изглежда в момента. Ще се изненадата как от някогашното невзрачно и болнаво коте няма и следа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати