Улична котка се превърна в топ служител на магазин

Котка магазинер
Снимка: Boredpanda

Повечето хора биха подминали, без да се замислят, малко рошаво коте, останало на улицата. Не така обаче решава да постъпи служител на магазин в Чайнатаун, Ню Йорк, който взема със себе си пухкавата топчица и тя заживява на работното му място. Запознайте се с котарака Бобо, който вече девет години работи като магазинер.

Откакто Бобо живее в търговския обект, той никога не си е вземал почивка и неуморно се труди наред с колегите си. Рижавият чаровник често може да бъде видян до входа на магазина, където с мяукане посреща посетителите, а след това сякаш се опитва да ги разведе наоколо.

Той е много умен и любопитен. Когато не е сред клиентите, обича да се излежава и да следи какво става навън, гледайки през прозореца, разказва пред Love Meow Ани, която е колежка на Бобо от две години.

Когато през 2014 тя постъпка на работа в магазина, веднага се привързва към рижавия сладур и се превръща в един от основните му гледачи. Бобо също се влюбва в нея и я приема като своя стопанка.

Бобо е страхотен! Той дори върши работата си тук по-добре от мен. Ето затова го наричаме Краля на магазина. Спокоен е, приветлив е и е много гальовен, допълва още Ани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати