Вижте къде почиват най-готините кучета!

Кучешки плаж
Универсална четка за косми за прахосмукачка
Практичен аксесоар за вашия дом:
Универсална четка за косми за прахосмукачка
26.00 лв.
Виж ››

Много от стопаните на кучета се лишават от почивка на море само защото на много от плажовете присъствието на домашни любимци не е разрешено. Този проблем обаче е на път да остане само в миналото.

В Хърватия вече има специален кучешки плаж, който е снабден с кучешки бар и предлага глезотии както за собствениците на четириногите, така и за самите палета.

Плажната ивица се намира близо до хърватското градче Църквеница. Там се издига и симпатичен бар за кучета, който изкушава със специално меню за песове. Животните могат да е разхладят с безалкохолна бира или кучешки сладолед.

Вижте къде почиват най-готините кучета!

По време на ваканцията си те могат да плуват спокойно в морето или да се излежават до своите стопани, собствениците им да се притесняват, че четириногите пречат на някого. Кучешкият плаж в Хърватия набира все повече популярност както сред местни туристи, така и сред чужденци.

Летовници от цял свят се възползват от възможността да прекарат една незабравима ваканция в компанията на своя любимец и да не се чувстват виновни, че той е затворен между четири стени, докато те се наслаждават на слънцето и водата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати