Куче отказа да се отдели от загиналия си стопанин

Куче ковчег
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Куче, чийто стопанин намери смъртта си при опустошителното земетресение в Италия, преживя тежко кончината на господаря си и остана до ковчега му по време на траурната церемония по изпращането на починалите в града Асколи Пичено.

Скърбящото животно беше заснето от камери по време на службата. През цялото време то остана залепено за ковчега на любимия си човек и сякаш не искаше да се раздели с него. С траурната церемония бяха почетени 35 от загиналите по време на силния трус. Сред тях имаше и 18-месечно детенце.

Още една драматична история на стопанин и куче, разделили се при земетресението в Италия, разчувства света. По време на бедствието собственик на пале, изгубил четириногия си приятел и решил, че той е останал затрупан някъде под развалените. По-късно обаче домашният му любимец се появил изненадващо, а стопанинът приел това като истинско чудо.

Припомняме, че земетресението, което разлюля Италия преди дни, беше с магнитут 6.2 по скалата на Рихтрер. Природното бедствие отне живота на мнозина, като все още не може да се каже точният брой на жертвите. Спасителните служби продължават да издирват оцелели. До момента броят на загиналите надвишава 290 души.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати