Гримирана котка се превърна в истинска модна икона

Котка пицуш
Снимка: instagram.com
Прибираща се каишка за кучета 6в1-36%
Страхотен аксесоар за вашето куче:
Прибираща се каишка за кучета 6в1
50.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Гримирана котка, която може да сложи в малкия си джоб и най-известните топмодели, се превърнат в тотален интернет хит. Пъстрите кокетни роклички, изисканите бижута и ефектните очила са само част от оръжията на новата модна икона Пицуш.

И независимо че мнозина биха възразили животно да бъде обличано по този начин, явно има и много хора, на които идеята страшно им допада. Неслучайно към днешна дата невероятната Пицуш има над 24 хиляди привърженици в социалните мрежи.

Собственичка на Пицуш е зъболекарката Роксана Дулама. Тя и питомката ѝ живеят в Румъния. Роксана спасява животното преди около осем години. Когато пътищата им се пресичат, Пицуш има много сериозни проблеми със зъбите си, но за щастие Роксана ѝ помага да се пребори с тях.

пицуш
Снимка: instagram.com

Междувременно тя започва да облича котката в забавни дрехи и да ѝ прави фотосесии, а забавните снимки качва в социалните мрежи. И въпреки че котката вече има доста фенове, нейната собственичка признава, че не се взима на сериозно.

Започнах да обличам Пицуш така, за да напомня, че много от жените, занимаващи се с мода, не могат да бъдат образец за подражание. Всъщност създадох пародиен образ, който осмива техния, споделя Роксана пред Дейли мейл.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати