Кое е най-грозното куче на света?

Кое е най-грозното куче на света?
Снимка: Justin Sullivan

Палето с прическа на Доналд Тръмп така и не успя да грабне мечтаната титла на Най-грозно куче в света. Въпреки големите амбиции на собственичката му и тази година животното не беше оценено като най-атрактивния кандидат в конкурса.

28-мото издание на Най-грозното куче в света се проведе при голям интерес. Много участници бяха дошли в Калифорния, за да премерят сили, но като победител успя да си тръгне само чихуахуато Рамбо, предават световни информационни агенции.

Сляпото създание се сдоби с титлата Най-грозното куче в света, а неговият стопанин се прибра у дома с 1500 долара по-богат.

Необичайният конкурс набра изключителна популярност през последните години. Журито оценява кандидатите по първо впечатление, природна грозота, някакви по-странни дадености и характер. Произходът на четириногите също е от значение.

Трябва да отбележим обаче, че целта на мероприятието не е единствено забавление. Организаторите на конкурса искат да насочат вниманието на хората към всички изоставени и малтретирани кучета, които са придобили драматичния си външен вид именно заради тежката си участ на улицата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати