Известен музикант намери изгубената си преди 3 години котка

Джъстин Хокинс

Истинско чудо се случи в живота на популярен музикант. Фронтменът на британската рок банда The Darkness – Джъстин Хокинс най-после откри изгубената си котка, съобщи изданието Дейли мирър.

Очарователната писана Къли принадлежи към породата Бенгалска котка. Десетгодишното животно изчезнало преди три години и оттогава Хокинс и семейството му силно скърбят за загубата. Те почти били изгубили надежда, че някога ще видят пак любимката си, когато получили неочаквано обаждане.

От него станало ясно, че котката им е открита да се скита в Лоустофт, Съфолк. Това е мястото, където популярният музикант е живеел някога. След като е прибрано от членове на организация за защита на писани, котето е било прегледано.

По време на прегледа специалистите забелязали микрочип, от който станало ясно и кой е стопанинът на животното. По-късно представители на организацията се свързали с Хокинс и му съобщили щастливата новина.

Щом научил, че котката му е жива, фронтменът на The Darkness, се отказал от някои от ангажиментите си в Швейцария, за да пътува до Великобритания и да вземе домашния си любимец.

Когато Къли изчезна, всички бяхме съсипани. Въпреки това винаги тайно сме се надявали, тя да е жива и някой ден отново да се върне при нас, заяви Хокинс.

От организацията, спасили животното, припомнят на собствениците на четириноги от какво голямо значение е те да имат микрочипове.

Ако Къли не разполагаше с микрочип, нямаше как да разберем кой е нейният стопанин и той никога нямаше да я види отново, обясниха от сдружението.

За да се отблагодари на хората, върнали му любимата котка, Фронтменът на The Darkness им подари два скенера за микрочипове.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати