Чудо! Момиченце опитоми бебе носорог

Момиченце носорог

Невиждано приятелство умили цял свят. Малко момиченце успя да се сприятели с бебе носорог от кенийски резерват. Дружбата на двете мъничета беше документирана с видеозапис, който след като попадна в интернет, се превърна в сензация.

На нас възрастните носорозите може и да ни изглеждат като опасни животни, но изглежда, че в чистото детско съзнание нещата стоят по-друг начин.

Именно това е причината едно 3-годишно момиченце да види в един малък носорог ново приятелче и да пожелае да се сприятели с него.

Изглежда малкото носорогче също няма против да бъде опитомено от детето и лесно се превръща в негово другарче. От видеозаписа, удостоверяващ приятелството им, се вижда момиченцето да върви по черен път в резервата, а до него потичва носорог, който се държи по-скоро като домашно куче.

Успях да го науча да върви до мен, хвали се с гордост детенцето от клипа.

Затрогващото видео е споделено от служители на резервата. В коментар към него те добавят, че хората ще успеят да спасят от изчезване застрашените видове само ако научат наследниците си да се отнасят добре към представителите на животинския свят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати