Жаба с огромен пенис изуми света! Каква обаче се оказа истината за атрибута?

Жаба с огромен пенис изуми света! Каква обаче се оказа истината за атрибута?

Снимка на уникална жаба се появи в интернет пространството. Животното е заловено от мъж от Австралия и приковава погледите заради необичаен израстък, който притежава, напомнящ на мъжки полов орган.

Според автора на снимката той е успял да заснеме в действие един изключително надарен самец. Учени обаче опровергаха думите, използвайки всичките си познания за жабите.

Когато австралиецът Кийт Лийч попада на причудливия жабок, той не може да повярва на очите си и веднага му прави снимки. След това ги публикува в социалните мрежи, където споделя мнение, че се е натъкнал на доста надарена мъжка жаба.

Сензационните изображения за нула време се превръщат в хит и обикалят света. Веднага обаче се намират зоолози, които обясняват какъв всъщност е произходът на атрибута, с които въпросната жаба се прочу.

Специалистите обясниха, че в действителност мъжките жаби не притежават пениси, така че този израстък няма как да се разглежда като жабешки полов орган. Според тях най-вероятното това кожно образувание е чисто и просто недоразвит трети крак, появил се вследствие на аномалия.

Жабите нямат пениси. Те се размножават като отделят семенната си течност от клоаката, обясняват учените.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати