Сгащиха мъж, напълнил панталона си с 18 живи птици

Контрабандни птици
Снимка: DailymailCoUk

Куриозен случай потресе природозащитници. Мъж натъпка панталона си с птици и опита да ги вкара в Тайван, съобщава изданието Дейли мирър.

За щастие нарушителят бил заловен на време от митническите власти на летището в град Хошимин, малко преди да отвлече осемнадесет пернати от застрашен вид.

Според подадената информация мъжът привързал пленените птици към краката си. Животните били позиционирани в джобчета, специални пригодени за контрабандното транспортиране на песнопойните птици.

От малките отделения стърчали единствено опашките и клюновете на пернатите. За щастие клетите животинчета били открити навреме и плановете на пресметливия господин били осуетени.

Птици

Припомняме, че това не е първият случай, в който представител на животинския свят бива задигнат по този начин. Само преди месец собственичка на магазин за животни се оплака, че посетител на обекта е задигнал неин питон, скривайки го в панталона си.

Жената с изненада установила как е изчезнало животното, след като прегледала записите от камерите за видеонаблюдение. От тях тя установила, че мъжът прибрал змията в гащите си, след което си тръгнал съвсем невъзмутимо от магазина.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати