Кървава драма: Тигър в зоопарк нападна пияно момиче

Тигър

Кървава драма се разигра в зоологическата градина в град Барнаул, Алтайска област. Разярен тигър се нахвърлил върху тийнейджърка, озовала се в близост до животното, съобщават руски издания.

Според информация, подадена от директора на зоопарка - Сергей Писарев, раненото момиче е влязло в зоопарка заедно със своя връстничка. Щом двете ученички се озовали близо до хищника, започнали да го дразнят. Те вдигали шум, за да привлекат вниманието на тигъра. Изглежда това е довело и до неприятната развръзка.

Тигърът бързо изгубил търпение и станал агресивен. Той успял да хване якето на пострадалото момиче, а след това докопал и крака му. Заради наличието на решетки обаче, тийнейджърката все пак успяла да се спаси. Измъкнала се с разкъсани мускули на крака и уплах.

Докато всичко това се случвало, приятелката на пострадалата девойка започнала да крещи и на мястото пристигнал човек от охраната. Извикана била полиция, а пострадалото момиче било откарано в болнично заведение. То претърпяло операция и за щастие животът му е извън опасност.

За момента не става ясно как двете тийнейджърки са се озовали в зоопарка в извънработно за него време. Не е ясно и защо са дразнили тигъра. Според една от версиите обаче момичетата са били под въздействието на алкохол. Разследването по случая ще продължи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати