Невероятно! Мъжко куче стана майка на гепардчета

Куче гепардчета

За любовта няма граници и поредното доказателство за това идва зоологическата градина в Синсинати. Петте малки гепардчета, останали без майка малко след появата си на бял свят, бяха осиновени от мъжкото куче Блейкли, информира ЮПИ.

Бедните мъници осиротели, след като майка им не могла да оцеелее при направеното секцио в началото на този месец. За щастие обаче те намерили утеха в любвеобилна австралийска овчарка, която нямала нищо против да бъде тяхна майка.

Въпреки че е мъжко куче, очарователният Блейкли е изключителен нежен и грижовен към мъниците. Четириногият бавач отдавна обитава пределите на зоопарка в Синсинати, като и друг път се е случвало да осиновява осиротели мъници от други вид.

Тъй като досега Блейкли многократно е помагал на животни без майка да отраснат, гледачите решили и този път също да прибегнат до услугите му на детегледач. Когато гепардчетата останали без майка, те завели австралийската овчарка при тях, надявайки се че и този път любовта му ще помогне на мъниците да оцелеят.

Щом ги видя, Блейкли веднага им позволи да го налазят. Важно е те да се движат често, за да се тонизират мускулите им и всичко с перисталтиката им да бъде наред, разказа гледачката Доун Страсър.

Така благодарение на служителите в зоопарка и незаменимата помощ на Блейкли петте мъника растат здрави и обичани. Наскоро те са прогледнали и светът им е безкрайно интересен. Пухкавите бебета се хранят с голям апетит и храносмилателната им система е в отлично състояние.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати