miau.bg»Статии»Живини»Спешно! Търси се развеждач за костенурка-чудо!

Спешно! Търси се развеждач за костенурка-чудо!

Костенурка

Доста нетипична обява се появи в интернет пространството. Американка пусна съобщение, че издирва ентусиаст, който желае да разхожда нейната невероятна пъргава и страшно своеволна костенурка в Хайд парк, съобщава изданието Дейли мирър.

Въпреки че мнозина ще сметнат, че това е доста лека задача, стопанката на костенурката Хенри предупреждава, че заниманието не е никак лесно, имайки се предвид колко опърничав може да бъде нейният питомец.

Независимо че костенурката е на цели шестнадесет години и тежи шест килограма, тя изобщо не е тромава, каквито са повечето нейни събратя. Хенри е страшно пъргав, смел и любопитен, уверява собственичката на костенурката-чудо.

Поради изключителната подвижност на Хенри, лицето, което бъде наето да го разхожда из Хайд парк, ще трябва да притежава определени качества. Стопанката Аманда държи човекът да е отговорен, внимателен и постоянно да бди над нейното приятелче.

Жената обяснява, че Хенри хич не можел да търпи поводи и трудно може да бъде контролиран. Той прилагал хитрост, като издебвал своя водач и при първа възможност се шмугвал в някоя шубрак. А намирането му след това не било никак лесно.

Кандидатите за престижната длъжност ще трябва да са на разположение най-вече през работната седмица, тъй като ще се изисква от тях през делничните дни да поемат грижите за Хенри и след като го разходят.

Освен всичко друго те ще трябва да бъдат и комуникативни и да разговарят с останалите хора за костенурката, тъй като минувачите винаги задавали въпроси за палавото животно.

Същевременно бъдещият развеждач ще трябва да внимава и за менюто на Хенри. Той не трябва да му позволява да яде нито боклуци от земята, нито храната, с която останалите хора ще се опитат да го почерпят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати